Dieterman grondwerken

In 1963 is J. Dieterman sr. begonnen met een loon/spuitbedrijf. Aanvankelijk hield men zich bezig met het spuiten van gewassen, rooien van aardappelen en verspreiding van vaste mest. Later werden er steeds meer graafwerkzaamheden uitgevoerd en in 1980 resulteerde dit in de aanschaf van de eerste mobiele graafmachine. Sindsdien is het bedrijf langzaam maar zeker gegroeid.

De laatste jaren richt men zich voornamelijk op het (onder) aannemen van grond-, weg- en waterbouwwerkzaamheden en het verhuren van grondverzetmaterieel. Projecten waar men succesvol mee bezig is geweest zijn bijvoorbeeld de Stapelmoorer Sieltiefs en Beschoeiing voor Waterschap Hunze en Aa’s. Dieterman CV verhuurt uitsluitend materieel inclusief bediening. Hiermee kunnen werkzaamheden zoals het ontgraven van bouwputten, graven van sloten, aanleggen van tuinen enzovoorts worden verricht.


brons bouw

Brons bouw is begonnen in 1850 met Heiko Brons die kleine onderhoudsklussen uitvoerde. Daarna nam Albert Brons (de overgroot-vader van Johan) het stokje over en werd het tevens een stelmakerij (het maken en repareren van houten wielen).

In 1930 ging grootvader Roelof verder met de zaak en bouwde het uit tot een echt bouwbedrijf met personeel. Veel huizen en boerderijen in de omgeving zijn door hem gebouwd. Op 1-jan 1962 werd het bedrijf overgenomen door vader Jacob Albert Brons. Hij stopte halverwege de jaren ’90 met het bedrijf, waarna het bedrijf nog een aantal jaren verhuurd is geweest aan een medewerker.

Johan Brons is in 2006 begonnen met brons bouw. Hij levert regionaal kleine verbouwingen en renovaties voor particulieren en bedrijven. Bij een verbouwing of renovatie kunnen alle werkzaamheden voor de klant geregeld worden en kan deze breed worden geadviseerd.


M.H.B. Techniek

Het bedrijf is in 2017 opgericht door Michel Blaauw. Op dit moment werken er 30 enthousiaste professionals die altijd voor u klaar staan.
We hebben ons ontwikkeld tot een regionaal bedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in het plaatsen en leveren van zonnepanelen in Noord-Nederland. Maar ook voor airco’s, vloerverwarming, meterkasten en complete stroomvoorzieningen kunt u bij ons terecht.

De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring en expertise opgedaan door projecten voor en samen met andere bedrijven te realiseren. Onze vakbekwame monteurs hebben bijvoorbeeld mooie opdrachten afgerond bij hotels en campings.
U vindt ons portfolio hier: website M.H.B. Techniek

M.H.B. Techniek kenmerkt zich door:
– De levering van diverse producten, systemen op maat en diensten: van ICT, zonnepanelen plaatsen, technische diensten, installatietechniek tot camerasystemen.
– Ervaren professionals waarvan de kennis altijd up-to-date is en die werken conform de wettelijke voorschriften.
– Wij investeren in jonge talenten en leiden hen intern op- Klantvriendelijk, persoonlijk en betrouwbaar.
– Door ons uitgebreide netwerk en de korte lijnen met leveranciers zijn de mogelijkheden eindeloos.
– Wij staan 24/7 klaar voor al uw technische problemen.
– Gratis en vrijblijvende offertes en adviezen. Wij denken met u mee en gaan in goed overleg op zoek naar de beste oplossing voor u!