Voorstellen

Mijn naam is John Veen en ben eigenaar van De Winschoter Glashandel. Na bijna 10 jaar in het centrum van Winschoten gevestigd te zijn geweest, waar mijn vader de zaak is begonnen, waren wij daar behoorlijk uit onze jas gegroeid. Eind 1997 werd ons pand aan de Papierbaan in bedrijf genomen.
Met een vloeroppervlakte van 1.000 m2 kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn.

De Winschoter bv

De Winschoter bv biedt momenteel werk aan 6 mensen. Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijkheid, snelle leveringen, goede kwaliteit, hoge servicegraad, binding en een persoonlijke benadering staan bij ons heel hoog in het vaandel.

Wij zijn een glasgroothandel en onze doelgroepen zijn schildersbedrijven, bouwbedrijven en klussenbedrijven. Wij leveren en monteren o.a. isolatieglas, enkelglas, gehard glas, spiegels, ventilatieroosters en beglazingsmaterialen.

De Winschoter bv is VCA gecertificeerd, lid van het GBO (Glas Branche Organisatie) en sinds 2012 GBO VAK gecertificeerd. Dit betekent onder andere dat het personeel vakbekwaam en opgeleid is. Tevens houdt het in dat de kwaliteit en efficiency gewaarborgd zijn en dat het bedrijf garant staat voor kennis, ervaring en betrouwbaarheid. Dit onderscheidt ons van andere glasgroothandels.

Mijn familie heeft een zeer hechte binding met v.v. Westerlee en ben er trots op om hoofdsponsor te zijn van deze mooie club.