Taken

De v.v. Westerlee is meer dan een voetbalvereniging. Daarom organiseren we gedurende het seizoen allerlei activiteiten voor jeugd- en seniorenleden. Doel daarvan is de onderlinge sfeer te bevorderen en de jeugd te betrekken bij de club.

Begin januari houden we onze traditionele Nieuwjaarsinstuif in de kantine. Onder het genot van een hapje en een drankje kan iedereen elkaar een gelukkig en sportief Nieuwjaar wensen. Ook wordt er voor onze vrijwilligers weer een speciale avond georganiseerd. Andere mogelijkheden zijn een quizavond, de alom bekende Supersaturday en bijvoorbeeld een darttoernooi. Elke tweede vrijdag van de maand is er een klaverjasavond. Voor de jeugd worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Te denken valt aan Sinterklaas, spelmiddagen en een afsluitend voetbalweekend.

De v.v. Westerlee is lid van het amateurconvenant van FC Groningen. Via dit convenant krijgen we vaak de kans om met de jeugdelftallen een thuiswedstrijd te bezoeken van FC Groningen. Ook worden er acties gehouden: te denken valt aan de potgrondactie, w.c. papieractie en de Grote Clubactie. Deze acties worden door zowel de senioren als de jeugd van v.v. Westerlee gelopen.

Voor de thuiswedstrijden van het eerste elftal kunt u loten en een programmablad bij onze vrijwilligers kopen. Het programmablad is gratis bij de aanschaf van minimaal vier loten. De winnaars van de verloting ontvangen een vleespakket.

Tenslotte levert de v.v. Westerlee 8 keer per jaar vrijwilligers voor het inzamelen van oud papier in het dorp. De opbrengst wordt elke maand naar rato tussen de voetbalvereniging en de basisschool verdeeld.

Vind je het leuk om mee te denken over nieuwe activiteiten, hou je van organiseren en wil je iets doen voor de jeugd en/of senioren?
Mail dan naar Aletta Kuiper; activiteiten@vvwesterlee.nl.


Contactgegevens

Coördinator:

Aletta Kuiper
activiteiten@vvwesterlee.nl