Greetje Hillenga, Dinie Zuiderveen, Gea Venema en Aletta Kuiper


Taken

Wij willen de v.v. Westerlee neerzetten als een vereniging met een sportieve, eensgezinde uitstraling, die we ook goed en verzorgd naar buiten willen laten komen. Daarbij is de juiste verzorging van de sportkleding van essentieel belang.

De seniorenteams spelen voor het derde seizoen in het door v.v. Westerlee ontworpen tenue. Het nieuwe “oranje & wit” is een succes gebleken.

De dames van de kledingcommissie hebben ook dit seizoen toegezegd om het tenue van de teams te verzorgen, waardoor we weten wat we van elkaar kunnen verwachten. De onderlinge communicatie verloopt goed en in de manier van werken zijn we eensgezind. Hierbij moet niet de goede samenwerking met de leiding van de teams worden vergeten. Deze is onmisbaar, want mede door hun inbreng binnen het team kunnen we ervoor zorgen dat elke week, door de hele provincie, v.v. Westerlee dat uitstraalt wat we graag willen. Voor de vereniging en voor de sponsor.

Ook dit seizoen gaan we kijken of we nog weer een moment kunnen kiezen om de leden de kans te geven kleding te bestellen van v.v. Westerlee. Hierbij denken we aan trainingspakken, softshells, polo’s, enz.

De verzorgsters van het tenue voor het seizoen 2023/2024 zijn:

Greetje Hillenga – Westerlee 1 en JO19
Dinie Zuiderveen – Westerlee 2
Gea Venema – Westerlee 3 en 35+
Hymke Meis-Hendriks – JO8 en JO11


Contactgegevens

Coördinatoren:

Aletta Kuiper / Dinie Zuiderveen
kleding@vvwesterlee.nl