Johan Brons, Ginus Haaijer, Hilko Muller, Flip Garst, Leen Jager, Hemmo Garst, Henk Fekkes


Taken

De commissie Accommodatie houdt zich bezig met het beheer van de velden (belijnen, schoonmaken doelen en vervangen van doelnetten), het groen (snoeien en maaien), materialen (voor trainingen en wedstrijden) en gebouwen (schoonmaak van kantine en kleedkamers, onderhoud kantine, ballenhok en kleedkamers).

Er moeten periodieke werkzaamheden worden verricht, variërend van wekelijks terugkerende zaken tot werkzaamheden die één keer per jaar kunnen worden uitgevoerd. Elke maandag van 13:00 tot 17:00 uur komt er een groep vrijwilligers bij elkaar om werkzaamheden uit te voeren op het Koeperlaand. U bent van harte welkom uw steentje bij te dragen. Koffie met koek en een gezellig praatje zijn gegarandeerd.

De afgelopen tijd is er weer veel gebeurd op het terrein van het Koeperlaand. Na het voltooien van de nieuwe parkeerplaats een seizoen eerder, zijn nu ondermeer de volgende zaken gerealiseerd:
* De aanschaf van 2 nieuwe picknicktafels. Deze zijn gefinancierd uit de pot van de “Club van 70”.
* Het plaatsen van 4 nieuwe oranje prullenbakken rondom het hoofdveld, 2 gebruikte bakken rond veld 2.
* Het opschonen van het ballenhok, en plaatsing van nieuwe containers met sloten, en ballen er in voor de jeugdteams.
* Het knippen van de heggen, schoffelen van de zwarte stroken en het onkruidvrij maken van de parkeerplaats.
* Het vernieuwen van het opklapbare deel van een doel op veld 2.
* De laatste en misschien wel grootste klus is de verbouwing en aanpassing van de kleedkamers. Deze zijn weer helemaal klaar voor de komende jaren. Hier kunnen we mee voor de dag komen, met trots kunnen we gasten ontvangen.


Contactgegevens

Coördinatoren:

Johan Brons, Hilko Muller
accommodatie@vvwesterlee.nl