Taken

Wij zijn een groep van 10 personen die de kantine draaiende houden. We zijn een leuk team, maar we zijn mensen nodig voor de zaterdagmorgen. Wat houdt dat in: op de zaterdagmorgen (1 keer in de maand of 1 keer in de 6 weken) draai je een kantinedienst (eerst met iemand samen om je uitleg en dergelijke te geven). Je begint dan om 07:45/08:00 u. tot 12:15 uur.

‘s Morgens is het veelal koffie en thee schenken, snoep verkopen en de gehaktballen in de jus pan warm maken. Ook ben je van harte welkom als je alleen maar wilt helpen in de pauze van de jeugdteams, want dan is het heel druk met koffie en thee schenken. Als er meerdere teams moeten spelen op zaterdagmorgen sta je er met twee personen.

Ook kunnen we nog mensen gebruiken voor de zaterdagmiddag van 12:15 u. tot 18:00 u. De werkzaamheden bestaan dan uit frituren, koffie schenken, bier tappen, enz. Mocht je liever op een avond meehelpen ook dan ben je welkom en wel op de donderdagavond (trainingsavond). De kantine is dan open van 18:30 tot 23:00 u. Spelers die op de zaterdagmiddag voetballen zijn, indien nodig, ook van harte welkom om mee te helpen.

Je kunt je aanmelden in de kantine.


Contactgegevens

Coördinator:

Greetje Hillenga
kantine@vvwesterlee.nl
Tel. 06 – 3101 4115