Doelen en Taken

Bij v.v.Westerlee spelen op dit moment 2 senioren elftallen, een 35+ team en de JO19 junioren.

Voor Westerlee 1 zijn we gestart met realistische doelen passend bij de 5e klasse. Voetbal waarbij een goede opbouw en een offensief gerichte wijze van spelen centraal staan. Doel is om stappen te maken, want het seizoen 2021-2022 was best succesvol te noemen.

Westerlee 2 doet in het seizoen 2021-2022 mee in de poule. We gaan ook het volgende seizoen proberen om dezelfde prestaties te laten zien.

In het nieuwe seizoen zullen we proberen het 35+ voetbal uit te bouwen. Na een periode van wennen was in de tweede helft van het vorig seizoen duidelijk te zien dat deze manier van voetballen erg leuk was om te doen.

We zullen in de komende jaren met elkaar moeten bewijzen dat v.v. Westerlee recht heeft van bestaan. We zullen nieuwe doelen moeten formuleren en deze verwezenlijken. Zowel prestatiegericht als recreatief.


Contactgegevens

Coördinatoren:

Arnoud Veldman
senioren@vvwesterlee.nl


Nieuws

Competitieindeling bekend.

Competitieindeling bekend.

Westerlee 1 speelt het komende seizoen in de 5e klasse F. Er zal gestreden worden tegen de volgende teams: Bato Damacota Meeden Meedhuizen Muntendam Oldambster Boys Scheemda SETA VVS Wagenborger…

Lees meer
Gezocht – grensrechter Westerlee 1

Gezocht – grensrechter Westerlee 1

We gaan binnenkort weer beginnen met de competitie. Westerlee 1 is hiervoor nog op zoek naar een assistent scheidsrechter die onderdeel uit wil maken van het begeleidingsteam van dit elftal.…

Lees meer