Onze tweede competitiewedstrijd in Onstwedde op 31 maart, beginnen we onder de bezielende leiding van Sieger en interimcoach Richard.

Het is een mooie lente-ochtend , zonnig en onbewolkt. De ideale omstandigheden om een leuk potje voetbal te laten zien. En dat is het ook, een prachtige en vooral in de 1e helft een spannende wedstrijd. Westerlee voert de boventoon, maar het lukt in de 1e helft niet om te scoren. In de 4-4-2 opstelling zorgen we steeds voor een man meer op het middenveld en maakt dat we eigenlijk steeds wel in de aanval zijn.

Na de thee komt Westerlee. Dat is al jaren de leus binnen onze gelederen en we maken het waar. Het beginsignaal is nog maar net geweest en Akim scoort in een 1 op 1 situatie het eerste doelpunt. Netjes over de grond geschoven, buitenkant voet in de rechterhoek. We zijn los. Al snel maakt Daniel de 0-2, een prachtige lob met zijn linkerbeen. We spelen met man en macht en vooral het samenspel van onze jongens is mooi om te zien. Een  fantastische pass van Wouter op Akim, maakt dat hij 0-3 kan maken. En dan gaat het snel. Met nog een mooie goal van Marijn en 3 doelpunten van Daniel en Akim, komen we moe , maar zeer voldaan van het veld. Met een 0-7 eindstand keren we op deze prachtige lentedag terug naar Westerlee. Volgende week, 7 april, krijgen we Bellingwolde op bezoek.