De laatste competitiewedstrijd op zaterdag 20 mei werd thuis gespeeld tegen Noordster. Noordster was in principe nog in de running voor een 1e plaats op de ranglijst met als concurrent Meeden en was daarom zeer zeker uit op een overwinning.

Maar wij waren niet van plan om deze wedstrijd te verliezen voor ons thuispubliek.En inderdaad,na een sterke eerste helft (3-1) en een spannende tweede helft (7-5) werd deze mooie wedstrijd gewonnen. Met een 3e plaats op de ranglijst en een serie mooie wedstrijden kunnen we terugkijken op een geslaagd seizoen. Daarom werd er in de kleedkamer gefeest en gezongen en hebben we in de kantine genoten van een lekker drankje met een versnapering.

Een toernooi bij MOVV en de familiedag in Westerlee staan nog op het programma. Langs deze weg willen we ook als team en leiders John Veen bedanken voor zijn trainingen van het afgelopen seizoen; de opkomst was steeds zeer goed en de trainingen waren strak en verzorgd en het samenspel in de wedstrijden ging met stappen vooruit.

Sieger Zuiderveen / Johan Brons