Door de hevige regenval was het tweede veld niet bespeelbaar waardoor de wedstrijd van ’t Daarde tegen SGV geen doorgang kon vinden. Rond half 10 in de ochtend werden de mannen van “Ome Sjaak” op de hoogte gebracht. Het nieuws werd met enige weemoed ontvangen, een voetbalvrije dag. Rond 15 uur werden de vele mobieltjes ter handde genomen om te kijken wat de uitslag was geworden van Seta 2 – Wagenborger Boys 2. De titelkandidaat wist met 1-2 te winnen van de Musselkanaalsters.

In de voorbereiding op “de topper” volgende week tegen Wagenborger Boys stond een gezamenlijk etentje gepland. Bijna de voltallig selectie meldde zich rond 20.00 bij Bellissima.

“Ome Sjaak” had op de gebruikelijke manier de tafelopstelling uitgezet en ten opzichte van anders stond er deze keer niemand wissel. De speelwijze was simpel : “vol in de aanval”. Op Gallische wijze werd het vlees verorbert  en weggespoeld met de nodige flessen bier. Op hoog niveau en hoog tempo werden diverse gesprekken gevoerd die in het luchtledige verdwaald raakte. Nadat de buikjes rond gegeten waren vertrokken enkelingen nog naar een biervriendelijk establishment en enkelingen zochten hun vertrouwde bedje op.

Al met al kan er gesteld worden dat de eerste voorbereidingen getroffen zijn voor volgende week…..