Leider Jack Meedendorp heeft nog steeds niet weten te winnen met ’t Daarde. Tegen Onstwedder Boys wist zijn equipe niet te winnen. Het was niet zozeer het feit dat de Onstwedder Boys beter waren maar wel veel effectiever.

’t Daarde begint goed aan de wedstrijd. Spelers weten elkaar gemakkelijk te vinden en er worden een aantal goede kansen gecreëerd. Het vizier van topscorer Dennis staat nog niet helemaal afgesteld en hij wist dan ook geen doel te treffen even als zijn collega spits Ronald Miltenburg. Het wapenfeit van Onstwedder Boys is het hanteren van de lange bal, na verloop van de eerste helft begint dit steeds meer een wapenfeit te worden waardoor ook zij kansen creëren. Tot tweemaal toe moet instant keeper Berend Bulder (John Hofste geblesseerd red.) een uiterste krachtsinspanning doen om een doelpunt te voorkomen. Dit doelpunt valt echter wel vlak voor rust. Op de linkerkant valt een gapend gat waardoor er een één op één situatie ontstaat die fraai wordt afgerond. We kijken tegen een 1-0 achterstand aan in de rust.

De nodige wissels worden de tweede helft binnen de lijnen gebracht en ’t Daarde gaat opzoek naar de aansluitingstreffer. Mogelijkheden ontstaan er wel maar doeltreffend zijn we niet. Weer weet Onstwedder Boys te scoren ware het niet in buitenspelpositie. Ronald wil de bal weg werken maar via de rug van een tegenstander komt de bal voor de voeten van een Onstwedder Boy die één op één staat met Berend en de bal binnen schuift. Dit is nog geen reden om de kopjes te laten hangen want er is nog tijd genoeg, wel is het extra zuur dat je op deze wijze een doelpunt tegen krijgt. Met enkele spelbepalers in het elftal wordt er wederom goed gecombineerd maar Onstwedder Boys heeft de verdediging potdicht zitten. Toch weet Marcel van Spankeren met een fraai lob de 2-1 te maken waardoor het vertrouwen terug is. Naarstig gaan we opzoek naar de 2-2 maar die blijft uit. Een lange bal wordt niet goed verdedigt waardoor een speler de bal geplaatst onder de hoek kan schuiven, 3-1. T’Daarde blijft z’n best doen maar het zit er deze middag niet meer in. We druipen letterlijk en figuurlijk af en moeten volgende week een beter resultaat neerzetten tegen Meedhuizen.