Voor de mensen die mij nog niet kennen, even een korte introductie van mijzelf.
Ik ben Bert Sietsma, 52 jaar, getrouwd, 1 zoon en woonachtig in Westerlee. Alhoewel ik de laatste jaren niet veel op Koeperlaand ben geweest, is het reilen en zeilen binnen de vereniging mij niet onbekend. Ik ben onder andere als leider, jeugdsecretaris en scheidsrechter actief geweest. Ook stond ik op zaterdagmorgen vroeg op de velden om deze te prepareren voor de wedstrijden van de dag.
Mijn hobby (en misschien wel passie) is fietsen. In de zomer op de racefiets en in de winter op de ATB. Een Amstel Gold Race, Elfstedentocht (zomer- en wintereditie) of een beklimming van de Mont Ventoux zijn voor mij prachtige uitdagingen.

Sinds 1 augustus 2016 heb ik de functie van wedstrijdsecretaris van Jurjen overgenomen. Jurjen heeft de afgelopen jaren met verve de functie vervuld en treed terug om in het buitenland te gaan werken. Vanaf deze plek wil ik Jurjen danken voor zijn inzet en wens hem veel succes met zijn nieuwe loopbaan.

Ik ben bezig met een inventarisatie van de functie en of er zaken zijn die missen, anders kunnen of wellicht kunnen verdwijnen.
Ook moet ik mijn weg nog even vinden in de communicatiewegen met alle commissies, leden, leiders, scheidsrechters etc. Het kan zijn, dat ik af en toe iemand vergeet te informeren.

Ik zag al wel, dat niet alle mailadressen van leiders, scheidsrechters, trainers bij mij bekend zijn. Ik stuur deze week een mail uit naar leiders, scheidsrechters en coordinatoren met het verzoek om de gegevens te controleren. Mocht je geen mail hebben gekregen, neem dan kontakt met me op via wedstrijdsecretaris@vvwesterlee.nl. Dan kan ik je alsnog aan de maillijst toevoegen.

Met vriendelijke sportgroet,

Bert Sietsma
Wedstrijdsecretariaat vv Westerlee