Op vrijdag 16 juni 2016 begon het familieweekend als afsluiting van het seizoen. Het was een drukte van belang, kijkend naar de aanwezigheid van vaders en moeders als deelnemer van de zeskamp, met recht een familieweekend.

Zaklopen, touwtrekken, latje schieten, alles kwam aan de orde. Het was super gezellig en ondertussen werd er fanatiek gestreden door alle deelnemers.

Op zaterdagmorgen begon het mixtoernooi voor de jeugd. De spelers van alle teams speelden door elkaar in landenteams. Wat ook hier als een lolletje begon veranderde al gauw in een echte strijd, waarbij Spanje en Engeland tot aan het einde toe kans hadden op de overwinning van het toernooi. De laatste ging uiteindelijk met de winst aan de haal.

’s Middags hebben de senioren nog een onderlinge wedstrijd gespeeld. Zelfs enkele jeugdleiders hadden zich nog aangemeld om mee te doen, iets wat zeer werd gewaardeerd. Scheidsrechter Bennie liet de mannen 2 keer 30 minuten voetballen, zelf had hij weinig te doen want er werd op een sportieve manier tegen elkaar gestreden.

Na afloop werd dit weekend afgesloten met een barbecue. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er onderling al gesproken over het nieuwe seizoen.

We kunnen rustig stellen dat het een zeer geslaagde activiteit is geweest die zeker voor herhaling vatbaar is.