Op donderdag 10 juni heeft de hele commissie technische zaken senioren, waaronder alle leiders van de teams, gewerkt aan de puzzel die teamindeling heet. Er lagen twee voorstellen op tafel van waaruit een voorstel is gemaakt.

Zoals de situatie nu is, met het aantal spelers die we hebben, hebben we eerst gekozen voor 3 11-tallen en een 35+ team. Dit leek alle aanwezigen de meeste reële optie, omdat we hiervoor genoeg spelers hebben. We vinden het heel belangrijk dat alle teams op een goede manier hun competitie kunnen spelen, iets wat dit jaar niet altijd even gemakkelijk ging. Met het 35+ team zal nog overleg zijn, want dit kun je op enkele vrijdagavonden doen of wekelijks op de zaterdag (2 x 30 min).

We hebben echter bij de KNVB ook een 4e elftal aangemeld. Op deze manier kunnen we, als er toch nog spelers komen die aangeven graag bij v.v.Westerlee te willen voetballen, ook overgaan naar het formeren van een 4e elftal. Dit kunnen we tot 1 augustus proberen, daarna moeten we een beslissing nemen en kiezen.

Mochten er leden zijn die spelers kennen die ook wel bij ons willen komen voetballen dan moeten zij hierin dus actie ondernemen, want het mag duidelijk zijn dat als dit mogelijk is we allemaal graag met 4 elftallen spelen. Er kan dan nog geschoven worden tussen teams omdat we niet meer afhankelijk zijn van de leeftijd.

De indeling hieronder is gebaseerd op de spelers die we nu hebben:

[table “151” not found /]