Dat we niet veel geluk hebben gehad met ons scorebord zal voor iedereen duidelijk zijn. Het is inmiddels verplaatst en wordt op het moment grondig getest.

Na vele jaren zonder een goedwerkend scorebord, proberen we nu te testen waar het werkelijke probleem ligt. Daar waar eerst het idee was dat het aan het bord zelf zou liggen, waarna de prints zijn gecontroleerd, de bedrading is nagekeken en allerlei componenten zijn geseald, kwamen we er in de herfst achter dat waarschijnlijk de grondkabel de reden is dat het scorebord steeds een storing geeft.

Precies op tijd want we hadden al bijna nieuwe led-units besteld. Een kostbare aanschaf die dan misschien voor niets zou zijn geweest.

Nu het niet meer zo nat was rondom het veld konden we het bord onderbrengen in het nieuwe gebouw. Het scorebord staat nu zo lang mogelijk aan om te kijken of zonder de kabel de storing niet meer voor komt. Mocht dit zo zijn dan zullen we het bord verplaatsen naar de lange zijde van het hoofdveld en een nieuwe kabel aanleggen vanuit het schuurtje bij het trainingsveld.