Op zaterdag 19 maart hadden we weer de inmiddels traditionele potgrondactie.

Om half 10 ’s morgens gingen de C-junioren, aangevuld met een paar enthousiaste D-pupillen samen met hun begeleiders naar de karren om te beginnen met de tocht door het dorp. Ook dit jaar werd er gewerkt met twee karren, die vol stonden met potgrond. We willen de familie Kloosterboer en Bosker alvast bedanken voor hun medewerking.

Hoewel het wel een beetje koud was hebben de spelers vanaf het begin ontzettend goed hun best gedaan. Eigenlijk merk je meteen of het een succesvolle dag gaat worden, ook dit jaar was dat gevoel meteen goed. Daarbij is het natuurlijk geweldig dat zoveel dorpsgenoten onze vereniging ondersteunen, want dat kunnen we na al die jaren best wel zeggen.

Na afloop ging de hele groep naar de kantine waar ze onder het genot van een patatje en een drankje nog even hebben nagepraat over deze dag.

We hebben deze dag gezien dat er af en toe nog wel mensen niet thuis waren. Het is nog altijd mogelijk om potgrond te bestellen, dit kan namelijk gewoon via de mail. Mocht er nog belangstelling zijn dan kan dit bij activiteiten@vvwesterlee.nl