Op zaterdag 7 november spelen Westerlee en SGV tegen elkaar op Koeperlaand.

Westerlee kreeg in de eerste helft alle kansen om te voetballen, er wordt veel druk gezet en de spelers van SGV staan veel te ver van hun tegenstander. Westerlee was zeker de eerste helft de veel betere voetballende ploeg en kreeg zeker een drie- a viertal uitstekende kansen. Het begon al in de vierde minuut, er werd te kort terug gespeeld op de keeper van SGV en Hans Leenders kreeg een grote kans maar de keeper redt met zijn voet. Even later weer een grote kans voor Westerlee, maar Patrick Smit kopt de bal in vrije positie over het SGV doel. In de 22e minuut een spervuur aan schoten op het SGV doel, eerst was het Patrick Smit die de bal in het doel kon schieten maar met een reflex redde SGV keeper Vincent Dijk, de rebound was voor Hans Leenders maar een SGV-verdediger haalde de bal van de lijn. Westerlee bleef SGV onder druk zetten en de volgende kans kwam al snel, Derk Jan Louwes ging alleen op de SGV keeper af maar weer redde hij schitterend met zijn voet. De laatste kans voor de rust voor Westerlee was van Berry Smit. Met een beetje geluk had SGV met de rust met 2 of 3-0 achter kunnen staan. Westerlee miste de mooiste kansen en tja dan krijg je vaak de deksel op de neus want een wijsheid in het voetbal is dat als je je kansen niet benut de tegenstander dat vaak wel gaat doen.

De tweede helft speelde SGV een stuk beter en was de wedstrijd meer in evenwicht. Het spel speelde zich veel af om het middenveld, waardoor het vrij lang duurde voordat een van beide ploegen gevaarlijk werd. Westerlee kreeg weer een grote kans, Patrick Smit ontsnapte aan de aandacht van de SGV verdedigers maar weer was het SGV keeper Vincent Dijk die de bal keerde met zijn voet. In de 79ste minuut werd een doelpunt afgekeurd van SGV, dan de 83ste minuut, Westerlee speler Robbert Wester krijgt de bal en met een mooi schot verdwijnt de bal bijna in het SGV doel, met een werkelijk prima redding tikt de keeper de bal over het doel en bleef het wederom 0-0.

Dan slaat de tegenstander keihard toe in de slotfase van de wedstrijd, in de 88e minuut krijgt een SGV-er de bal aan de rechterkant van het veld, met een schitterende cross pass bereikt hij één van de betere spelers van SGV. Deze schiet de bal voor het doel op het hoofd van een vrij gelaten medespeler. Met een tegendraadse kopbal ploft de bal net achter de paal en verdwijnt de bal in het Westerlee doel 0-1. Westerlee was geknakt en in de 91ste minuut volgt de definitieve beslissing, een corner van Jos Hoeksema wordt door de keeper gemist en met een harde kopbal vliegt de bal in de verre hoek.

De wedstrijd is dan gespeeld en korte tijd later fluit scheidsrechter Silvester voor het einde van de wedstrijd. Een overwinning voor SGV die nauwelijks verdiend mag worden genoemd, Westerlee verzuimde om in de eerste helft te scoren. Verder verliest het middenveld in de laatste 15 minuten net als in voorgaande wedstrijden de controle waardoor de tegenstander de kans krijgt in het spel te komen. De linies staan dan veel te ver van elkaar af en de verdediging raakt de bal niet meer kwijt. Er wordt gekozen voor de lange bal en van echt teamspel is geen sprake meer.