ZEERIJP – Het zit Westerlee nog niet mee in de 4e klasse C. Er werden nog maar drie punten binnen gesleept en ook tegen de Fivel moest Westerlee het onder spit delven. Er werd nog wel gretig gestart, binnen het kwartier werden er goede kansen gecreëerd maar eerst Patrick Smit en later Berry Smit wisten de kansen niet te verzilveren. Na ruim een half uur spelen moest Klinkhamer de eerste tegenslag verwerken, Richard van der Vinne moest geblesseerd het veld verlaten. Kort hierop werd het Westerleese leed verergerd, uit een vrije trap kon er vrij ingekopt worden door Jacob Havinga waardoor de Fivel met 1-0 kon gaan rusten.

De tweede helft probeerde Westerlee wel fel te starten maar de kansen waren voor de Fivel. Na een kleine tien minuten in de tweede helft werd dan ook de 2-0 aangetekend, na een goede aanval van de Zeerijpers wist van der Veen de 2-0 aan te tekenen. De overtuiging aan de zijde van Westerlee bleek helemaal weg te zijn, duels werden niet meer gewonnen en ook werd er weinig bewogen. Uiteindelijk resulteerde dit er in dat Jacob Havinga, beste man van het veld, zijn tweede van de middag kon maken en de derde voor de Fivel. Een pijnlijke nederlaag voor de Westerleeers.

In de slotfase verloor Van Delft aan de zijde van Westerlee zijn beheersing en werd terecht met een rode kaart van het veld gestuurd.