Op zaterdag 16 mei 2015 speelt de Westerlee E1 een belangrijke wedstrijd tegen Stadskanaal E3. Het team doet het erg goed in de voorjaarscompetitie en heeft kans om kampioen te worden. Dit zou vanmorgen al kunnen maar dat hangt dan af van …………..als…………dan. Kortom, het team moet gewoon zelf winnen om mee te blijven doen.

De eerste 10 minuten lopen stroef, misschien heeft dit ook te maken met de belangen die er spelen, daarna wordt het spel steeds beter en de kansen ontstaan steeds vaker. De spelers in de voorhoede worden steeds dreigender en de achterhoede krijgt steeds meer grip op de tegenstander. Als je dan ook nog een keeper hebt die z’n mannetje staat dan is het verhaal helemaal compleet.

Het team weet dan ook ineens het doel te vinden en het ene doelpunt is nog mooier als de ander. De goals ontstaan uit afstandsschoten, spitsen die bij de tweede paal staan om de voorzet af te maken en prachtige passes die worden beloond met een doelpunt van een medespeler. Al met al wordt het 9-1. Achteraf blijkt dat ook de concurrent heeft gewonnen, dus zal volgende week de beslissing vallen.