Op zaterdagmiddag 9 mei 2015 werd het duel Corenos tegen Westerlee gespeeld, een duel om des keizers baard zoals dat zo mooi in het voetbaljargon heet. Enkel konden er nog wat stuivers gewisseld worden omdat de middenmoot nagenoeg gelijk stond. Naast het veld was ook de wind een spelbreker, een straffe wind en een hobbelig veld zorgde voor de raarste bal effecten.

Vanaf het beginsignaal bleek al snel dat dit duel niet veel meer om handen had. Beide teams verzuimden om goed voetbal op de mat te leggen. In de 12de minuut wist Corenos de openingstreffer te scoren, na een scrimmage voor de goal werd de bal met de nodige moeite achter doelman Meulenbelt geschoven. Vijf minuten later moest trainer Klinkhamer een beroep doen op zijn enige wissel, Jimmy Kruize, omdat Patrick Smit niet verder kon met een knieblessure. Jan Willem Evers (net naast) en Kevin Meis (paal) hadden de stand weer gelijk kunnen trekken. Even later wist Jan Jager raak te koppen uit een corner, waarbij keeper Knot niet vrij uit ging. Een ogenschijnlijk makkelijke vangbal liet hij door zijn handen glippen waardoor de Westerleeërs verdiend op een 1-1 kwamen. Na de gelijkmaker wist Westerlee te domineren. Door een persoonlijke fout achterin de verdediging van Corenos kwam Jan Willem Evers alleen voor de keeper te staan en wist hij de bal binnen te schieten. De gasten gingen met een verdiende voorsprong de rust in.

De tweede helft leek het voetbal bij beide teams totaal verdwenen, ten opzichte van de eerste helft werd er nog minder kleur aan deze wedstrijd gegeven. De scheidsrechter die voornamelijk op appel floot voor de thuisploeg legde in de 52e minuut de bal op de stip voor een vermeende overtreding. Helaas voor de thuisploeg belandde de bal op de paal en bleef de stand onveranderd. Enkele minuten later was het wel raak voor de thuisploeg, slap verdedigen door Westerlee zorgde voor een 1 op 1 situatie die verzilverd werd. Gezien het spelbeeld leken beide teams wel tevreden met een punt, al had Derk Jan Louwes de Westerleeërs nog op voorsprong moeten schieten. De rode kaart voor Hans Leenders (2 keer geel) hielp het team uit Roodeschool nog in het zadel. Een tackle, werd, wederom op appel zwaar ingeschat door de scheidsrechter en Leenders kon de gang naar de kleedkamer maken. Alhoewel Corenos met een man meer speelde wisten zij niet een speloverwicht te creëren. Wel wist de thuisploeg vlak voor tijd nog te scoren. Na de 3-2 vond Corenos het wel welletjes en Westerlee was niet meer bij machte de stand gelijk te trekken. Met het verlies eindigt Westerlee op een negende plek, Corenos eindigt als zesde.