Op zaterdag 2 mei troffen Westerlee 1 en GEO elkaar in de vierde klasse C. Voor Westerlee was een punt genoeg om nacompetitie voetbal te ontlopen, GEO had drie punten hard nodig om nog kans te maken op een periode. In een partij waar beide teams wilde voetballen toonde GEO zich de sterkste.

Zoals gezegd begonnen beide teams met goed voetbal, dit resulteerde in wat kansen aan beide kanten. GEO die wat sterker was dan de Westerleeërs moest lijdzaam toe zien hoe Jan Jager een vrije trap van Jan Nomden wist binnen te werken. Door slecht uit verdedigen kwam GEO snel op gelijke hoogte en vlak voor rust Kasper Teunis de 1-2 binnen te koppen voor de Garmerwolders.

Na rust stroopt de mannen van Klinkhamer de mouwen op om opzoek te gaan naar de gelijkmaker. GEO werd terug gedrukt maar verder dan twee keer een bal op de paal kwam Westerlee niet. Wederom werd er zwak verdedigt door Westerlee wat direct afgestraft werd door GEO, 1-3. Westerlee probeerde nog wel aansluiting te zoeken waardoor veel ruimte achterin kwam te liggen. Van deze ruimte maakte GEO gretig gebruik en wist de 1-4 en 1-5 te maken. Twintig minuten voor tijd was er nog een opvallende debutant aan de kant van Westerlee, Peter Faber. De inmiddels 39-jarige Faber wist nog bijna te scoren maar hij zag zijn kopbal rakelings overgaan. Ondanks de klinkende cijfers was de uitslag iet wat geflatteerd.

Voor Wilfred Meulenbelt en Rick Abbas betekende deze wedstrijd het laatste thuisduel in het 1e elftal van v.v. Westerlee. Meulenbelt overdenkt zijn toekomst na 14 jaar onder de lat te hebben gestaan en Abbas is zoekende naar een nieuwe club nabij zijn woonplaats.  Met de overwinning is GEO nog in de race voor een periode, ze zijn afhankelijk van het resultaat Be Quick 1887 – HS’88. Westerlee is inmiddels veilig en verzekerd van nog een jaar 4e klasse voetbal, de club sluit de competitie af bij Corenos in Roodeschool.