Veel leden van v.v.Westerlee waren op zondag 3 mei in de Kuip (officieel stadion Feijenoord) om de bekerfinale mee te maken van FC Groningen tegen Pec Zwolle. Zij waren onderdeel van een complete volksverhuizing vanuit het Noorden naar Rotterdam. Het is fantastisch dat je dan tussen al die Groningen supporters zoveel leden van onze vereniging tegen komt. Je ziet ze overal , in de tram, op de parkeerplaats, rondom en in het stadion. Bij iedereen was dezelfde spanning merkbaar en allemaal hadden we het gevoel dat het toch wel iets heeft om er vandaag bij te zijn.

Als dan scheidsrechter Liesveld na drie minuten extra tijd de wedstrijd beëindigt is de ontlading compleet. Allemaal blijven we nog een hele tijd in het stadion om de huldiging mee te maken.

Achteraf hoor je dat het tijdstip waarop iedereen thuis was nogal verschillend is, het gevoel is bij iedereen het zelfde. Volgens mij hebben een aantal zondag 2 augustus al in de agenda gezet, de dag waarop FC Groningen in de Arena tegen PSV speelt om de Johan Cruijff Schaal.