Op zaterdag 11 april speelt Westerlee tegen Be Quick 1887, op zich een lastige wedstrijd als je kijkt naar de stand. Na een paar prachtige dagen begint de wedstrijd in de regen. Bij beide partijen is het spel onrustig, er wordt het meest gevochten op het middenveld. Langzamerhand krijgt Westerlee wat meer kansen, deze worden echter niet benut. Iets wat al vaker aan de orde is gekomen in de wedstrijdverslagen. Dan valt het eerste doelpunt door een fout van de keeper van Be Quick die de bal tegen Jan Nomden aan schiet. Een complete maar welkome verrassing. De tegenstander probeert nu iets meer druk te zetten, iets wat nog niet wordt omgezet in een doelpunt. Zo gaan beide teams naar de kleedkamer.

In de tweede helft gaat het spel heen en weer en weten beide teams geen overwicht te veroveren. Westerlee zou dit nodig hebben om de wedstrijd te beslissen en de tegenstander moet scoren om in ieder geval weer mee te doen. Dan valt toch het tegendoelpunt, volgens de scheidsrechter was de bal over de doellijn, volgens vele spelers van Westerlee had hij dit fout gezien. De teleurstelling is aan alle kanten te zien, toch gaan de mannen er weer voor. Tot de trainer komt met de zogenaamde gouden wissel. Alwin staat 10 seconden in het veld en word door een medespeler goed vrij gezet en scoort. 2-1 en ineens weer hoop op 3 punten.

Het spel wordt daarna niet veel beter en de tegenstander gaat voor pompen of verzuipen. Dat is vaak moeilijk goed te verdedigen, je weet nooit wat er gebeurt. Als dan Rick ook nog een derde doelpunt in het doel kopt, is de buit binnen. Weer gewonnen van een tegenstander die veel hoger staat in de ranglijst.