21 maart 2015 -Daar waar Westerlee op eigen bodem de Groningers wist te verslaan moesten ze vandaag hun meerdere erkennen. De zevenklapper tegen Pelikaan S lijkt nog niet verwerkt door de oranjehemden want nadien werd er nog niet weer gewonnen.

De GVAV’ers kwamen na zo’n kwartier spelen op voorsprong. Een goed ingeschoten bal liet de Westerlee goalie kansloos. Na ruim een half uur spelen hadden ze de mogelijkheid om de score te verdubbelen maar zagen de bal op de paal belanden. Vlak voor Rust werd Simon van der Vinne nog in stelling gebracht maar die zag zijn inzet over gaan.

Tweede helft

Eenmaal uit de kleedkamer leek het of de thee niet goed gevallen was bij de oranjehemden want met een goed uitgevoerde counter scoorde GVAV Rapiditas de 2-0. Deze domper leek Westerlee niet meer te boven te komen. Een kwartier voor tijd wist Jan Nomden met een geplaatste vrije trap Rick Abbas te bereiken en die wist zijn vierde competitie goal binnen te schuiven. Verdere aanzet voor de Westerleeërs ten spijt want de gelijkmaker werd niet meer binnengeschoten. Door het verlies levert Westerlee weer een plekje op de ranglijst in, GVAV Rapiditas mag door de winst voorzichtig naar boven kijken.