Op maandag 16 maart zijn 3 leden van het bestuur naar een bijeenkomst “de Nextstep” geweest van de KNVB en FC Groningen, waarbij de maatschappelijke betrokkenheid van een sportvereniging centraal stond. We hadden ons aangemeld voor 3 verschillende workshops om nog meer informatie te krijgen hoe we v.v.Westerlee uit kunnen bouwen tot een vereniging waar nog meer mensen zich betrokken voelen. Dit gaat in eerste instantie natuurlijk om onze leden maar het is ook naar “buiten” toe gericht.

Het was een zeer interessante avond. Wat een prettige bijkomstigheid was, dat we er achter zijn gekomen, luisterend naar andere verenigingen (misschien nog wel veel groter), dat we op de goede weg zijn. Vaak ben je je hier niet altijd van bewust en heb je bevestiging vanuit een andere hoek nodig om dit in te zien. We hebben wat ideeën mee kunnen nemen die in de toekomst gebruikt kunnen worden.