Eedriss Taraki nieuwe trainer vv Westerlee

Westerlee heeft Eedriss Taraki voor het seizoen 2024/2025 vastgelegd. De 25 jarige Eedriss Taraki maakt momenteel onderdeel uit van de staf van Be Quick 1887 waar hij tevens bezig is met het afronden van zijn UEFA B of zoals het sinds kort heet Voetbalcoach 3.

Namens het bestuur geeft voorzitter Jan Martin Koetje aan zeer content te zijn met de komst van Taraki. “Eedriss heeft ervaring met oudere jeugd bij v.v. Gorecht en SV Bedum. Daarnaast is hij actief bij de IFA-PRO Football Academy. Dit past goed bij onze selectie met veel jongere spelers. Eedriss is momenteel bij de vierde divisionist Be Quick 1887 uit Groningen betrokken als assistent. Voor ons is deze ervaring geweldig en ik denk dat Eedriss dit het komende seizoen kan overbrengen aan onze jongens. De komst van deze jonge enthousiaste trainer past goed bij onze ambitie om het team en de spelers zich te laten ontwikkelen en goede sportieve prestaties neer te zetten. Op z’n Gronings ’t Kon Minder!”

De in Delfzijl woonachtige Taraki is ook blij dat hij bij het andere Oranje kan beginnen aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. “Na ons eerste gesprek voelde het gelijk fijn en duidelijk. De club heeft een plan voor de komende jaren en een duidelijke ambitie uitgesproken. Dit heeft mijn interesse gewekt en mij bewogen tot het maken van mijn keuze. Ik ben zeer verheugd om met deze groep aan de slag te gaan.”

Westerlee komt momenteel uit in de klasse 5F van het zaterdagvoetbal in de regio Noord.