Op Sportpark De Bouwte won Meeden in een derby met 3-0 van Westerlee. Mark Slim nam alle doelpunten (minuut 3, 43 en 69) voor zijn rekening.

Meeden begon het duel zonder de aanvallers Jay van Weerden en Martijn Niemeijer. Dit duo was in de eerste 9 wedstrijden goed voor 10 van de gemaakte 16 doelpunten.

Meeden speelde veelvuldig de lange bal en zette zo de spits Mark Slim aan het werk. Deze wist door 2 fouten van Westerlee de 1-0 en 2-0 te maken. Westerlee probeerde voetballend kansen te creëren. Dit was echter niet eenvoudig op het moeilijk bespeelbare veld. De kansen die er waren werden niet benut.

In de eerste helft werd nog wel Arjen Plat van Westerlee onderuitgehaald in de zestien meter. Dit leek een 100% strafschop maar deze werd niet gegeven door de scheidsrechter.

Bij Meeden viel aanvoerder Sander Boog na 35 minuten uit met een hamstringblessure. Hij zal waarschijnlijk de komende wedstrijd niet beschikbaar zijn.

In de tweede helft veranderde niets aan de speelwijze van beide teams. Ook nu werd door Meeden veelvuldig de lange bal gehanteerd. Wederom door een fout van Westerlee scoorde de spits van Meeden de 3-0 in de 69e minuut.

In het vervolg van de wedstrijd was Westerlee vaak op de helft van Meeden te vinden maar de kansen die er kwamen werden niet benut. Wel werden er wederom twee strafschoppen niet gegeven.

Een duidelijke handsbal werd niet gezien en een overtreding op Daan Staats ook niet.

Een beter voetballend Westerlee kreeg te weinig en kwam wederom niet tot scoren. Iets wat dit seizoen vooral in uitwedstrijden lastig blijkt. Een verder sportieve wedstrijd had met een andere score kunnen eindigen als de scheidsrechter in 3 situaties anders had beslist. Een gelijkspel was dan mogelijk en misschien wel terecht geweest.