v.v. Westerlee, is voor komend seizoen (2024/2025) op zoek naar een hoofdtrainer die de eerste selectie onder zijn hoede gaat nemen.

Het team komt momenteel uit in de 5e klasse F van het zaterdagvoetbal,. Er wordt getraind op dinsdag en donderdag. De huidige selectie bestaat uit een mix van jonge en ervaren spelers. Wij zoeken een enthousiaste trainer met minimaal TC III en/of bereid is deze te halen, die graag verder wil bouwen op het goede fundament dat er de laatste jaren is gelegd.

Als nieuwe trainer verwachten we dat je kritisch kijkt naar de selectie, en waar nodig deze versterkt of aanvult. Je bent een gedreven en sociale voetbaltrainer met de vaardigheid om spelers technisch, tactisch en mentaal sterker te maken (zowel individueel en als team). Waarbij het belangrijk is om het plezier niet uit het oog te verliezen.

De trainer die we zoeken past in het volgende profiel:

  • Je bent gericht op de inpassing van de doorgestroomde jeugd en hebt als doel om spelers verder te ontwikkelen.
  • Je kunt duidelijk communiceren richting de spelers en staf en bent in staat om goed samen te werken met de staf van het 2e elftal als ook Technische Commissie en bestuur.
  • Je bent betrokken bij de vereniging en draagt bij aan positieve uitstraling van de club.
  • Een pre is dat je in het bezit van een TC3/UEFA C (met bijbehorende licentie) met aanvullend de nodige ervaring als hoofdtrainer van een 1e elftal.

Sluit bovenstaand profiel perfect aan op jouw capaciteiten en ambities en word je bovendien enthousiast om met Westerlee, het andere oranje, mooie stappen te maken, stuur dan je (voetbal)CV met motivatie voor 13 januari 2024 naar voorzitter@vvwesterlee.nl

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met:

Jan-Martin Koetje – voorzitter@vvwesterlee.nl
of
Arnoud Veldman 06 52 546 291