v.v. Westerlee introduceert een Voetbalschoenen Ruilkast. Dit initiatief stelt ouders in staat om gebruikte voetbalschoenen nieuw leven in te blazen, waardoor kinderen kunnen genieten van kwalitatieve schoenen zonder de financiële last voor hun ouders.

Kinderen groeien snel uit hun schoenen en het aanschaffen van nieuwe exemplaren is vaak een aanzienlijke kostenpost. Met de Voetbalschoenen Ruilkast bij v.v. Westerlee wordt er een duurzame oplossing geboden.
Bestuurslid Hymke Meis kwam op het idee na het inzien van de uitdagingen waar ouders mee te maken hebben.

Hymke Meis, bestuurslid bij v.v Westerlee, benadrukt het belang van dit initiatief: “We willen een gemeenschap creëren waarin iedereen de kans krijgt om te genieten van voetbal, ongeacht de financiële situatie. Afgelopen zomer waren de schoenen van mijn kinderen alweer te klein waardoor we onderling met andere ouders al waren begonnen met ruilen.”

“Toen ben ik eens gaan nadenken en speuren en is het idee van de ruilkast ontstaan.  Door gebruikte voetbalschoenen een nieuw thuis te geven, kunnen we zowel de portemonnee van ouders ontlasten als bijdragen aan een duurzamere toekomst. ”