Op woensdag 26 april was er een grote verrassing voor Henk Fekkes.

Rondom 12.30 uur zat de kantine op Koeperlaand vol met genodigden, die allemaal zaten te wachten op Henk. Ook de burgemeester van de gemeente Oldambt was inmiddels gearriveerd.

Even later kwam Henk binnen lopen en aan zijn gezicht was duidelijk te zien dat hij totaal niet wist wat hem te wachten stond. Al vrij snel had hij in de gaten dat hij de enige was die niet wist dat hij vandaag een Koninklijke onderscheiding kreeg en werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hilarisch was om te horen dat hij van anderen niet begreep dat ze dit niet door hadden, terwijl hem nu hetzelfde over kwam.

Burgemeester Sikkema vertelde aan de genodigden waarom het Zijne Majesteit de Koning had behaagd hem te benoemen tot ….. Centraal in haar verhaal stond dat Henk een clubmens is in hart en nieren. Dit was te zien aan alle functies die Henk heeft en heeft gehad bij de v.v. Westerlee.

Na het officiële gedeelte kon Henk een taart aansnijden, waarvan iedereen onder het genot van een kopje koffie kon genieten.

(klik op de foto als deze niet helemaal in beeld komt)