M.H.B. Techniek b.v. is de nieuwe sub-hoofdsponsor bij de v.v. Westerlee. Naast een nieuw doek is het bedrijf ook terug te vinden op het shirt van Westerlee 1.

Het bedrijf is in 2017 opgericht door Michel Blaauw. Op dit moment werken er 30 enthousiaste professionals die altijd voor u klaar staan.

We hebben ons ontwikkeld tot een regionaal bedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in het plaatsen en leveren van zonnepanelen in Noord-Nederland. Maar ook voor airco’s, vloerverwarming, meterkasten en complete stroomvoorzieningen kunt u bij ons terecht.

De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring en expertise opgedaan door projecten voor en samen met andere bedrijven te realiseren. Onze vakbekwame monteurs hebben bijvoorbeeld mooie opdrachten afgerond bij hotels en campings.

U vindt ons portfolio hier .

website M.H.B. Techniek

M.H.B. Techniek kenmerkt zich door:

– De levering van diverse producten, systemen op maat en diensten: van ICT, zonnepanelen plaatsen, technische diensten, installatietechniek tot camerasystemen.
– Ervaren professionals waarvan de kennis altijd up-to-date is en die werken conform de wettelijke voorschriften
– Wij investeren in jonge talenten en leiden hen intern op- Klantvriendelijk, persoonlijk en betrouwbaar
– Door ons uitgebreide netwerk en de korte lijnen met leveranciers zijn de mogelijkheden eindeloos
– Wij staan 24/7 klaar voor al uw technische problemen
– Gratis en vrijblijvende offertes en adviezen. Wij denken met u mee en gaan in goed overleg op zoek naar de beste oplossing voor u!

Wilt u nu ook sponsor worden van V.V. Westerlee? Stuur dan een mail naar sponsoring@vvwesterlee.nl