Wij doen mee met Rabo ClubSupport.

Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

Tot en met dinsdag 27 september kan iedereen die lid is bij Rabobank stemmen op onze club. Let op: je bent als klant niet automatisch lid.
Iedereen van 12 jaar en ouder kan lid worden en dit kan eenvoudig via de app (onder het kopje “service”).

Als lid bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard! Goed voor de club & geweldig voor de samenleving. Vragen jullie familieleden/vrienden die lid zijn van de Rabobank om ook een stem op voetbalvereniging Westerlee uit te brengen?

Hoe gaat stemmen in z’n werk?

• Vanaf 12 jaar en ouder mag ieder lid drie stemmen uitbrengen op drie verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen uit de buurt.
    Laat je stem niet verloren gaan, want zij kunnen het zo goed gebruiken.
  • Log in via de Rabo App of Rabo Online bankieren en breng je stem uit:
    *selecteer drie clubs (je kan ze alle drie gelijk selecteren, ze verschijnen onderaan in de rondjes)
    *klik op ‘volgende stap’ en ‘stem bevestigen’

Heb je geen toegang tot de Rabo App of Rabo Online Bankieren, dan ontvang je (als lid) per mail een unieke stemcode.

Het is natuurlijk super als je ook nog stemt op een andere vereniging uit Westerlee. Op deze manier kunnen we allemaal zaken regelen die anders waarschijnlijk niet mogelijk waren.