Westerlee heeft met duidelijke cijfers van competitie-genoot Oldambster Boys gewonnen.

De eerste helft was niet geweldig van Westerlee. Desondanks werden er vele doel kansen gecreëerd maar deze werden niet benut.
In de 19e minuut werd het toch 1-0 door een benutte strafschop van Jan Derks Kloosterboer. Oldambster Boys creëerde bijna geen enkele kans.

Toch kwam de ploeg uit Nieuw Scheemda in de 34ste minuut op 1-1. Een corner werd knap binnen gekopt.

Westerlee kwam vlak voor rust op 2-1 door een fraai doelpunt van Etienne Schortinghuis.

De tweede helft werd er stukken beter gespeeld door Westerlee en had de tegenstander niks meer te vertellen. De 3-1 werd in de 55ste minuut gemaakt door Martin Edens middels een schuiver in de hoek.

2 minuten later was het alweer raak, een schitterende aanval werd door Etienne Schortinghuis binnen geschoten.

De 5-1 werd in de 75ste minuut binnen geschoten door Daan Staats. Het slot akkoord was zoals zo vaak voor spits Martin Edens hij maakte er in de 80ste minuut 6-1 van.

De score had nog veel hoger kunnen en moeten zijn. Door het vertrek van een aantal spelers moet er weer gebouwd worden aan een vernieuwd team in Westerlee.
De spelers die van de JO19 de overstap hebben gemaakt en de ervaren tweede elftal spelers die ons eerste elftal helpen verdienen een groot compliment.
Er staat een team dat voor elkaar wil werken en de sfeer is zeer goed. Prestaties komen dan vanzelf.

De eerst volgende oefenwedstrijd is tegen 4e klasser THOS uit Beerta. Deze wedstrijd word gespeeld op 8 september op sportpark Koeperlaand in Westerlee ( aanvang 19.30 uur).

Daarna volgt er nog een uitwedstrijd tegen Pekelder Boys op 13 september ( aanvang 20.00 uur)