WINSCHOTEN – Westerlee heeft de uitwedstrijd in Winschoten bij BATO met 0-3 gewonnen.

De eerste helft ging het spel op en neer en kregen beide ploegen een aantal kansen. Westerlee was iets gevaarlijker en maakte in de 27ste minuut de 0-1. Jia Pau Lee gaf een mooie voorzet die werd afgemaakt door Jesper Brouwer. Keeper John Hofste moest nog een keer in actie komen toen de BATO spits een bal hard richting de bovenhoek schoot, de routinier tikte de bal uit de goal.

Westerlee was de tweede helft beter dan BATO. Westerlee was de ploeg die echt liet zien dat ze de drie punten mee wou nemen. Na een kwartier in de tweede helft kreeg Westerlee een strafschop. Deze werd helaas niet benut en zo mocht BATO blijven hopen op een goed resultaat. Maar Westerlee liet vanmiddag zien dat ze echt een team aan het worden zijn. De vechtlust van Westerlee en het goede spel was prachtig om te zien. En uiteindelijk kreeg de ploeg de beloning die het zo verdiende.

In de 72ste minuut maakte Berry Smit op aangeven van Hendrik Bulder de 0-2. En Arjen Plat maakte vlak daarna de 0-3 op aangeven van de goed spelende Remon Ijzer. Na de 0-3 waren er nog mogelijkheden op meer maar deze kansen werden niet benut. 0-3 was de eindstand in een zeer sportief duel. Volgende week speelt Westerlee een thuiswedstrijd tegen ZNC.