OOSTWOLD – Westerlee had bijna een punt meegenomen uit Oostwold.

De eerste helft was er weinig aan de hand voor Westerlee. VVS kreeg wat meer kansen maar Westerlee stond verdedigend zeer goed. Arjen Plat kreeg nog de beste kans voor Westerlee maar hij had teveel tijd nodig om de bal onder controle te krijgen. Vlak voor rust kwam VVS op 1-0. De bal werd verspeeld op het middenveld waardoor VVS met een snelle counter de 1-0 binnen schoot. De tweede helft was VVS beter dan Westerlee.

Een aantal kansen werd gemist door de ploeg uit Oostwold. Westerlee probeerde via de counter gevaarlijk te worden. De prima invallende Martijn Alting speelde de bal in de zestien meter naar Jesper Brouwer die vervolgens onderuit werd gehaald door de verdediger van VVS. De bal ging terecht op de stip. Jesper Brouwer schoot de strafschop prima binnen.
Westerlee knokte de laatste minuten voor het punt wat binnen handbereik was maar in de laatste 5 minuten ging het mis.

De scheidsrechter gaf twee keer op de rand van de zestien meter een vrije trap. Deze werden allebei schitterend binnen geschoten door Leon Boer.
Beide vrij trappen werden makkelijk gegeven door een verder prima fluitende Arnold Molema. Ondanks het verlies zag trainer Dontje ook genoeg positieve dingen bij zijn ploeg. Volgende week speelt Westerlee op Sportpark Koeperlaand tegen Haren.