Er zou een reünie zijn, allerlei activiteiten stonden al op het programma en aan andere plannen werd en wordt nog steeds gewerkt.

Door het coronavirus ontkomen we er echter niet aan te moeten beslissen om het feest van het 75-jarig jubileum van v.v. Westerlee op 13 juni 2020 te moeten annuleren. Dat is heel erg jammer maar gezien de laatste ontwikkelingen en wat ons nog te wachten staat, is dit volgens ons wel de beste beslissing. Je kunt, met alles wat er al geregeld is en nog moet worden, niet langer wachten om de knoop door te hakken.

Gaat het jubileumfeest nu helemaal niet door?

Dat is zeker niet de bedoeling. Er zal een nieuwe datum gezocht worden. Op een moment dat we de zekerheid hebben dat we met elkaar kunnen vieren dat we horen bij een vereniging die al 75 jaar lang bestaat. Iets waar we trots op mogen zijn.

Je houdt bij de hele organisatie natuurlijk geen rekening met deze situatie. We moeten nu schakelen en uit gaan kijken naar een nieuwe datum. Zo gauw we deze hebben zullen we dit laten weten, zodat iedereen er rekening mee kan houden.