Op zaterdag 24 november speelden Westerlee en Rood Zwart Baflo hun wedstrijd op sportpark Koeperlaand in Westerlee. Het veld was zwaar, de temperatuur laag en zeker naar het einde toe was het voor de supporters minder prettig.

In het begin zochten de gasten meteen het initiatief, Westerlee liet zich terug zakken en probeerden halverwege de eigen helft druk te zetten. Al in de 4e minuut was het Jan Willem Evers die de bal net voorlangs schoot. Ook in de 6e minuut werd de achterlijn gezocht aan de linkerkant, alleen toen werden de spitsen niet in stelling gebracht.

Rood Zwart Baflo bleef meer initiatief houden, Westerlee kwam niet echt in gevaar maar vond elkaar ook niet goed. Het team was te onrustig, iets wat te zien was aan de balaanname en passing. Het veld werkte hierin ook niet mee maar dat gold natuurlijk voor beide teams.

In de 16e minuut was er weer een enorme kans voor de mannen van Koeperlaand, Robbert Wester werd goed aangespeeld vanaf rechts, de keeper dook echter voor het schot. Een goed opgezette combinatie die net niet tot het gewenste resultaat leidde.
Eigenlijk was dit ook het moment dat er meer evenwicht in de wedstrijd kwam, het spel speelde zich grotendeels af op het middenveld, op de één of andere manier werd ook door Rood Zwart Baflo steeds meer de lange bal gezocht.

In de 28e minuut was het Hendrik Bulder die na hard werken van de hele rechterkant in bezit van de bal kwam, hij zette de bal goed voor. De bal werd door gekopt door de centrale verdediger en kwam zo bij Jan Willen Evers terecht die de bal in het lege doel kopte. 1-0 voor de thuisploeg.

Vanaf dat moment was het spel allemaal minder explosief, Westerlee bleef wel zoeken naar de counter en zat overal kort op de tegenstander, Rood Zwart Baflo wilde wel maar het lukte niet om het spel te domineren. Er was steeds meer frustratie, iets wat de afloop van acties ook niet ten goede kwam.
In de laatste minuut hadden de gasten nog wel een goede kans, na een corner werd de bal via de grond ingekopt, echter keeper John Hofsté was scherp.
Beide teams gingen met een 1-0 stand naar de warme thee, ook de supporters zullen de gang naar de kantine niet vervelend hebben gevonden. Hier waren de voorbereidingen voor de mini super Saturday al in volle gang.

Meteen in het begin van de tweede helft was te zien dat Westerlee nog niet helemaal door had dat de wedstrijd was begonnen. Binnen een minuut was het Rood Zwart Baflo dat scoorde. Een goal die door vele supporters niet eens was gezien. Een slechte start die meteen tot een tegendoelpunt leidde, iets wat de thuisploeg natuurlijk niet van plan was geweest.
Rood Zwart Baflo kreeg op deze manier weer het gevoel dat er veel meer te halen was en dat was te zien aan hun spel. Daarentegen was het Westerlee dat deze tegengoal moest verwerken, dat dit een tegenvaller was was wel te begrijpen.
Net als in de eerste helft waren het weer de gasten die het meeste overwicht hadden, bij hen lag de dreiging, terwijl de thuisploeg geen kansen wist te creëren.

De kwaliteit van de wedstrijd werd steeds minder hoog. In de 73e minuut werd aan de rechterkant van Westerlee de fout gemaakt. Na een ingooi naar de tegenstander kregen de gasten de kans om de bal voor te zetten, de back van Westerlee trapte over de bal en zo kon Jordi Potma de bal vrij intrappen.

De laatste minuten werd een kwestie van pompen of verzuipen, beide teams hadden hard gewerkt en er lukte niet veel meer. Het was de keeper van Rood Zwart Baflo die twee keer goed werk verrichte, hij tikte de bal tot twee keer toe net over het doel. Het doelpunt van de mannen van Koeperlaand echter niet meer vallen.
Zo floot de goed fluitende scheidsrechter met een 1-2 stand af.