Hessels Zeefbanden

Hessels Zeefbanden is al jaren toonaangevend op het gebied van zeefbanden. Doordat Hessels Zeefbanden, als enige in Nederland, hun riemen in eigen beheer kan profileren en snijden kunnen zij technisch gezien zeefbanden leveren in alle denkbare maten.

De zeefbanden worden, met de modernste productiemethodes, gemaakt van de beste materialen. Zij worden hoofdzakelijk toegepast in de land- en tuinbouw, maar vinden ook hun weg in de visserij en in de industrie. De producten vinden hun weg naar tevreden klanten in heel Europa. Ook buiten Europa hebben wij afnemers, o.a. in Nieuw Zeeland, Zuid Afrika en Canada.


Administratiekantoor Kruize

Met Administratiekantoor Kruize aan uw zijde hebt u alle informatie om uw bedrijf financieel optimaal te sturen. Wij zorgen voor een correcte en betrouwbare boekhouding en waarschuwen en adviseren tijdig als dat nodig is.

Doordat we met de nieuwste technieken werken, verloopt de communicatie sneller en efficiënter. En dit ziet u terug in onze scherpe tarieven. We zijn transparant en duidelijk in onze afspraken. Iedere actie die buiten de afgesproken prijs ligt, overleggen we eerst met u.

Admin-Kruize

Dieterman

In 1963 is J.Dieterman sr. Begonnen met een loon/spuitbedrijf, de werkzaamheden betroffen aanvankelijk het spuiten van gewassen, het rooien van aardappelen en het verspreidenDieterman van vaste mest.

Later werden er steeds meer graafwerkzaamheden uitgevoerd wat in 1980 resulteerde in de aanschaf van de eerste mobiele graafmachine. Sindsdien is het bedrijf steeds langzaam aan gegroeid.

De laatste jaren richt men zich voornamelijk op het verhuren van grondverzetmaterieel en het (onder)aannemen van grond, weg en waterbouwwerkzaamheden.

Dieterman