Activiteiten_01

Achter
Hilko Muller, Chris Kuipers, Jacob Slagter, Aletta Kuiper, Dick Kiewiet, Gerda Pals, Henk Fekkes

Voor
Ginus Haaijer, Berend Bulder


Taken

De v.v. Westerlee en SJO Oldambt is meer dan een voetbalvereniging. Daarom organiseren we gedurende het seizoen allerlei activiteiten voor jeugd-en seniorenleden. Doel daarvan is de onderlinge sfeer te bevorderen en de jeugd te betrekken bij de club.

Begin januari houden we onze traditionele Nieuwjaarsinstuif in de kantine. Onder het genot van een hapje en een drankje kan iedereen elkaar een gelukkig en sportief Nieuwjaar wensen. Ook wordt er voor onze vrijwilligers weer een speciale avond georganiseerd. Andere mogelijkheden zijn een quizavond, de alom bekende Supersaturday en bijvoorbeeld een darttoernooi. Elke tweede vrijdag van de maand is er een klaverjasavond. Voor de jeugd worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Te denken valt aan Sinterklaas, spelmiddagen en een afsluitend voetbalweekend.

De v.v. Westerlee is lid van het amateurconvenant van FC Groningen. Via dit convenant krijgen we vaak de kans om met de jeugdelftallen een thuiswedstrijd te bezoeken van FC Groningen. Ook worden er acties gehouden: te denken valt aan de potgrondactie, w.c. papieractie en de Grote Clubactie. Deze acties worden door zowel de senioren als de jeugd van v.v. Westerlee gelopen.

Iedere thuiswedstrijd van het vlaggenschip van v.v. Westerlee wordt er een Pupil van de Week gekozen. De pupil ervaart dan hoe het is om in het eerste elftal te spelen en hij of zij kan het team vanuit de dug-out aanmoedigen. Als Pupil neem je een kijkje achter de schermen. Je zit met de selectie in de kleedkamer, doet mee aan de warming-up, je ontmoet de scheidsrechter en loopt naast hem het veld op. Je mag de aftrap verzorgen en na de wedstrijd krijg je een patatje in de kantine.

Voor de thuiswedstrijden van het eerste elftal kunt u een programmablad en loten bij onze vrijwilligers kopen. Het programmablad is gratis bij de aanschaf van minimaal vier loten. De winnaars van de verloting ontvangen een vleespakket.

Tenslotte levert de v.v. Westerlee 8 keer per jaar vrijwilligers voor het inzamelen van oud papier in het dorp. De opbrengst wordt elke maand naar rato tussen de voetbalvereniging en de basisschool verdeeld.

Vind je het leuk om mee te denken over nieuwe activiteiten, hou je van organiseren en wil je iets doen voor de jeugd en/of senioren? Wil je alvast meedenken over 75 jaar v.v. Westerlee? Mail dan naar Aletta Kuiper; activiteiten@vvwesterlee.nl.


Contactgegevens

Coördinator:

Aletta Kuiper
activiteiten@vvwesterlee.nl


Nieuws

Planning kaartavonden bekend

Planning kaartavonden bekend

Voor het seizoen 2021-2022 is er een nieuwe indeling gemaakt van de kaartavonden in de kantine. We hopen dat het, net als voorgaande jaren, weer net zo gezellig zal zijn.…

Lees meer
Vrijwilligers aan het werk

Vrijwilligers aan het werk

Ook in de zomervakantie, of voor een voetbalclub de zomerstop, zijn er allerlei vrijwilligers nog druk bezig voor de club. In een vorig bericht was al te zien dat de…

Lees meer