activiteiten_2016-2017_website


Taken

De activiteitencommissie houdt zich bezig met zaken om het verenigingsleven van de v.v. Westerlee een extra stimulans te geven en om bij enkele gebeurtenissen de financiën aan te vullen. De activiteiten zijn onder te verdelen in contactavonden, Nieuwjaarsinstuif, veldverloting, inzamelen van oud papier en nieuw te plannen activiteiten.

Tijdens de maandelijkse contactavonden wordt er geklaverjasd om vleespakketten, en uiteindelijk om de wisselbeker. Het inlegbedrag bedraagt € 3,- per persoon.

Begin januari houden we onze traditionele Nieuwjaarsinstuif in de kantine. Onder het genot van een hapje en een drankje kan iedereen elkaar een gelukkig en sportief Nieuwjaar wensen.

Tijdens thuiswedstrijden van het 1e elftal kunt u een programmablad en loten bij onze vrijwilligers kopen. Het programmablad kost € 0,50 en is gratis bij de aanschaf van minimaal 4 loten. De winnaars van de verloting ontvangen een vleespakket.

Het inzamelen van oud papier gebeurt in Westerlee maandelijks m.b.v. Virol. De v.v. Westerlee en de beide lagere scholen leveren de vrijwilligers. De v.v. Westerlee levert 9 x per jaar de vrijwilligers.

Buiten de maandelijkse contactavonden willen we ook andere activiteiten gaan organiseren voor onze senioren en junioren. Te denken valt aan bingoavonden, spelregelavonden, teamavonden, voetbalweekend etc. Voor data van betreffende activiteiten verwijzen wij u graag naar onze website.


Contactgegevens

Coördinator:

Aletta Kuiper
activiteiten@vvwesterlee.nl.


Nieuws

Jeugdtoernooi 2017

Jeugdtoernooi 2017

Op zaterdag 17 juni werd, als onderdeel van de familiedag, het 10e jeugdtoernooi van v.v.Westerlee georganiseerd. Net als altijd waren de eerste vrijwilligers al om 8.00 uur bezig om alles…

Lees meer
Programma Familiedag

Programma Familiedag

9.00 - 13.00   Jeugdtoernooi F- en E-pupillen 12.00 - 14.00   Bubblevoetbal D-pupillen en C-junioren 14.30 – 17.30   Mixtoernooi senioren 17.00 – 21.00   Afsluitende barbecue ** ** alle jeugdleden/senioren/ouders/niet leden en…

Lees meer