tz_senioren_2016-2017_website

Jan Kielman, John Veen, Guus Zantinga, Koos Zijlstra, Arnoud Veldman, Jack Meedendorp


Taken

Seniorenvoetbal is niet weg te denken uit Westerlee. We kunnen tevreden constateren dat we dit seizoen met 5 teams deelnemen aan de competitie, waarvan met ingang van dit seizoen een 35+ team en 1 team in de zaal.

Om deze teams optimaal te laten presteren op zowel recreatief als prestatief niveau hebben we binnen de v.v.Westerlee een commissie technische zaken senioren, die bestaat uit alle leiders en trainer van de senioren en een vertegenwoordiging vanuit het bestuur.

In technische zin is de commissie verantwoordelijk voor het samenstellen van de teams, de samenstelling van de selectie en het vaststellen van de trainingstijden (in samenwerking met de commissie technische zaken jeugd).

Ze draagt zorg voor het uitvoeren van het technische beleidsplan en de jaarlijkse doelen die we met elkaar bepalen.

Maar in werkelijkheid doen we meer, we proberen naast het overleg met de trainer en de leiders per team, een aantal keren per jaar een gezamenlijk overleg te organiseren waarmee we, net als in alle geledingen van v.v. Westerlee, betrokkenheid en openheid willen realiseren. We zijn het aanspreekpunt voor de spelers en leiders van de seniorenelftallen.


Contactgegevens

Coördinatoren:

John Veen
Koos Zijlstra
senioren@vvwesterlee.nl


Nieuws

Voorlopige indeling Westerlee 1

Voorlopige indeling Westerlee 1

Zoals elk seizoen is de voorlopige indeling van Westerlee 1 het eerst bekend. Het team is ingedeeld in een "Groninger" poule, de 4e klasse D. We zien een groot aantal…

Lees meer
Leiding seniorenteams bijna rond

Leiding seniorenteams bijna rond

We hebben de begeleiding van de seniorenteams voor het komende seizoen bijna rond. Voor het 2e en 3e team hebben we nog een grensrechter nodig, mocht er belangstelling zijn dan…

Lees meer