Doelen en Taken

Na een succesvol verlopen seizoen willen we het seizoen 2017/2018 opnieuw de glans geven die de v.v.Westerlee verdient. We zijn dit seizoen begonnen met drie senioren elftallen, een 35+ team en een zaalvoetbalteam.

Voor Westerlee 1 zijn we gestart met realistische doelen passend bij de 4e klasse. Na de promotie willen we laten zien dat we hier thuishoren. Dit willen we met dezelfde manier van voetballen doen. Voetbal waarbij een goede opbouw en een offensief gerichte wijze van spelen centraal staan.

Westerlee 2 gaat na een teleurstellend verlopen seizoen spelen in de reserve 5e klasse. Met een mix van jonge en meer geroutineerde spelers gaan ze voor een goed resultaat. Veel zal afhangen van de bereidheid om aanwezig te zijn en met meer regelmaat te trainen. Er kan samen getraind worden en een deel van het 2e zal participeren in het succesvolle roulatiesysteem dat het vorig jaar is gehanteerd. Dat hierbij door sommigen meer wordt gekozen voor het tweede mag geen probleem zijn.

Westerlee 3 had een zeer succesvol seizoen. Tot en met een beslissingswedstrijd werd meegestreden voor het kampioenschap. Westerlee 3 gaat weer voor een gezonde mix van recreatief en prestatie-gericht voetbal.

In het nieuwe seizoen zullen we proberen het 35+ voetbal uit te bouwen. Na een periode van wennen was in de tweede helft van het vorig seizoen duidelijk te zien dat deze manier van voetballen erg leuk was om te doen.

Ook dit seizoen zal Westerlee zaal 1 meedoen in de 1e klasse van de zaalcompetitie. De wedstrijden worden gespeeld in de sporthal aan de Stikkerlaan in Winschoten.

We zullen in de komende jaren met elkaar moeten bewijzen dat v.v. Westerlee recht heeft van bestaan. We zullen nieuwe doelen moeten formuleren en deze verwezenlijken. Zowel prestatiegericht als recreatief.


Contactgegevens

Coördinatoren:

Arnoud Veldman
senioren@vvwesterlee.nl


Nieuws

Gezocht – grensrechter Westerlee 1

Gezocht – grensrechter Westerlee 1

We gaan binnenkort weer beginnen met de competitie. Westerlee 1 is hiervoor nog op zoek naar een assistent scheidsrechter die onderdeel uit wil maken van het begeleidingsteam van dit elftal.…

Lees meer
Voorlopige indeling Westerlee 1 bekend

Voorlopige indeling Westerlee 1 bekend

Inmiddels is de voorlopige indeling van Westerlee 1 bekend voor het komende seizoen. Een verrassende indeling met een mix van Groninger en Drentse verenigingen. Toch worden er ook derby's gespeeld…

Lees meer
Selectie bezig met 5e training

Selectie bezig met 5e training

De selectie van v.v.Westerlee is druk bezig met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Dinsdag 18 augustus werd onder leiding van trainer Willem Dontje begonnen aan de 5e training. Ook…

Lees meer