Wij gingen vorige week (17 december) naar Duitsland. De jeugdspelers van v.v. Westerlee waren opgesplitst in twee teams. Teams die een gelijke waarde hadden, Westerlee 1 en Westerlee 2. De teams bestonden uit E-ers en D-ers. De twee teams hadden elk zes spelers. Het waren acht teams, er waren verschillende soorten prijzen, bekers en medailles. Er waren twee bekers te verdienen, de Champions League en de Europa Cup.

Beide teams van Westerlee hebben helaas geen beker gewonnen, maar wel hebben ze een mooie medaille gekregen. En we hebben veel mooie wedstrijden gespeeld. Eerst speelden we tegen alle teams van Duitsland en Nederland, daarna werden de teams opgesplitst in twee groepen. Er werd voor de Champions League of de Europa Cup gespeeld. De wedstrijden duurde negen minuten, maar het liep soms wel een minuutje uit. Westerlee 1 streed voor de Champions League en Westerlee 2 voor de Europa Cup. Toch waren sommige duels moeilijk. Al met al, het was een hele leuke dag!

Frouke en Marinke