Op 8 november 2014 pakte voetbalvereniging Westerlee groots uit met “Super Saturday”. Vele vrijwilligers uit diverse commissies hadden de handen uit de mouwen gestoken om er een groot spektakel van te maken.

Om 9:00 moest VV Westerlee E1 het opnemen tegen Nieuw Buinen E3. Om 10:30 was het de beurt aan D1 om te strijden tegen SJO Reiderland D2.

Om kwart voor 12 werd de presentatiegids gepresenteerd. Ruben Jager, Nienke Tholema en Steijn Bootsman kregen van Dick Kiewiet de voorkant van de gids vereeuwigd in een lijstje mee naar huis.

Om 12:30 begonnen de wedstrijden VV Westerlee 2 – Gorecht 3 en VV Westerlee 3 – VV Westerlee 4 . Het sportpark Koeperlaand begon al mooi vol te stromen. Om 14:30 keek een groot aantal toeschouwers naar de wedstrijd VV Westerlee 1 tegen HS’88 1.

Om 17:00 stond de presentatie van de nieuwe kledinglijn op het programma. In het bijzijn van de sponsoren en vele anderen werd het nieuwe tenue getoond.

Na de plechtigheden was het tijd om het feestgedruis te laten starten. Vele Westerlee getrouwen konden zich teniet doen aan hapjes en drankjes. De muzikale toon werd gezet door Martin Zemering en de loten verkoop werd gestart voor een speciale editie van het  Rad van Avontuur. Grootse prijzen werden er gewonnen in de verloting en de menigte bewoog inmiddels al soepel op de tonen die Martin Zemering ten gehore bracht.

Al met al kan er terug gekeken worden naar een Super Saturday. De gezelligheid en saamhorigheid van een dag als deze tekent maar weer wat voor club VV Westerlee is. Ook de 200% inzet van vrijwilligers om dit te organiseren en de goede sfeer geven aan dat naast prestatie, plezier ook een belangrijk onderdeel is van voetbalvereniging Westerlee.