Op vrijdag 16 april 2016 hebben we de vrijwilligersavond georganiseerd. Na een informeel begin nam Engel namens het bestuur het woord. Eigenlijk kunnen we als kern van zijn verhaal het beste het woord “trots” nemen, we zijn namelijk trots op wat we met alle vrijwilligers tot stand brengen. Alle zaken die de laatste tijd gerealiseerd worden en de manier waarop dit gaat, het is te veel om op te noemen maar zeer zichtbaar voor iedereen.

Hierna begon Elwin Baas, sportverslaggever van RTV Noord, waar hij belast is met het volgen van FC Groningen, te vertellen over zijn werk. Na eerst iets over zichzelf verteld te hebben, het traject die hij gevolgd heeft om aangenomen te worden bij RTV Noord, kwamen allerlei verhalen van FC Groningen naar voren. Er werd aandachtig geluisterd, de echte voetballiefhebbers kwamen aan hun trekken.

Afsluitend werd er nog even gezellig met elkaar gepraat over teams, volgende klussen, de volgende morgen aan het veld en andere zaken. We kunnen rustig stellen dat het een geslaagde avond was waarmee wij hopen dat we iets terug hebben gedaan voor het vele werk die wordt verzet door iedereen.