Op donderdag 27 augustus speelt het team zijn eerste uitwedstrijd in Finsterwolde. We hadden al gezien dat het een moeilijke wedstrijd zou kunnen worden, achteraf kunnen we stellen dat dit ook zo was.

Na een stabiel begin zien we dat BNC D1 een stap verder is in zijn ontwikkeling, logisch want het grootste gedeelte van ons team speelt voor het eerst op een groot veld. We vinden het erg lastig onze positie te houden en van hieruit te voetballen, hierdoor krijgt de tegenstander te veel mogelijkheden om hun spel te spelen.

Toch laten we het hoofd niet hangen en blijven we door gaan tot het laatste fluitsignaal, iets wat een compliment waard is. Het is namelijk soms helemaal niet belangrijk hoe de eindstand van de wedstrijd is geworden, als er maar leermomenten zijn waarmee je verder kunt. Met deze instelling zal het spel, zoals de veldbezetting, de positie ten opzichte van de tegenspeler, alleen maar beter worden. Op naar de volgende wedstrijd.

Voor meer foto’s kijk naar facebookpagina van het team.