We zijn blij te kunnen melden dat op zaterdag 23 mei 2015 de E1-pupillen onder leiding van Sieger en Hendrik kampioen zijn geworden in de voorjaarscompetitie. Ze hebben vandaag in de laatste wedstrijd met 0-8 gewonnen en daarmee de strijd om het kampioenschap beslist.

Na de wedstrijd kwam het team terug op Koeperlaand waarna ze meteen aan een tocht zijn begonnen door het dorp, de oranje spuitbussen moeten uitverkocht geweest zijn in de omgeving van zelfs bij de leiders was geen plekje op het hoofd meer te vinden die niet oranje gekleurd was.

Als afsluiting krijgen de spelers en leiders allemaal een bloemetje, gaat het team op de foto en eten ze met elkaar een patatje. Kortom een geweldige afsluiting van een prachtig seizoen.