Voor het seizoen 2022-2023 zoekt de op zaterdag spelende v.v. Westerlee een hoofdtrainer. Westerlee 1 speelt in de 5e klasse F. Er zijn 2 senioren elftallen, een 35+ team en een JO19.

Als hoofdtrainer ben je verantwoordelijk voor de trainingen op de dinsdag- en donderdag. Op zaterdag begeleid je het team tijdens de wedstrijden. Hierbij word je ondersteund door een vaste leider en assistent scheidsrechter.

Westerlee is een kleine maar hechte vereniging, waar het samen doen erg belangrijk is. Het is kenmerkend dat onze huidige hoofdtrainer, die na dit seizoen weer ergens anders een nieuwe uitdaging wil gaan zoeken, van plan is om bij ons in het tweede elftal af en toe een wedstrijd te gaan voetballen.

Ben jij de trainer met een geldige trainerslicentie, die de uitdaging aan wil gaan om bij onze club aan de slag te gaan bij onze senioren? Laat dit dan weten door jouw CV te mailen naar secretaris@vvwesterlee.nl.