In het amateurvoetbal is op een bepaald moment sprake van de “trainerscarrousel”. In de loop van het seizoen wordt er aangegeven hoe de plannen voor het komende seizoen zijn.

Onze hoofdtrainer Willem Dontje heeft nu bij het bestuur aangegeven na dit seizoen te willen gaan stoppen bij Westerlee. Hij zal in het seizoen 2022-2023 de overstap maken naar de zondagvereniging v.v. Alteveer.

“Een zeer lastige keuze” volgens Willem, want hij voelde zich op zijn plek bij Westerlee. Hij blijft ook lid en wil betrokken blijven bij Westerlee 2. Het behoort tot de mogelijkheden dat hij bij ons ook zelf wat gaat voetballen.

Dit betekent voor Westerlee dat er voor het komende seizoen gekeken zal gaan worden naar de invulling van de vacature. Net als voorgaande jaren zal er bij de spelers geïnformeerd worden naar hun plannen.

We wensen Willem Dontje voor het komende seizoen veel succes bij zijn nieuwe club.