Helaas moeten we jullie laten weten dat Johan Postma op 20 oktober 2021 is overleden.

Johan Postma was werkzaam in het seizoen 2019-2020 bij Westerlee als interim hoofdtrainer. Hij nam de lastige taak op zich om tijdens het seizoen vlak voor de winterstop als trainer het seizoen af te maken.

In deze korte periode heeft hij laten zien een liefhebber te zijn met kennis van zaken, die wist wat de club Westerlee en het team op dat moment nodig had. Naast het technische en tactische deel van het voetbal, had hij oog voor de individuele speler.

We wensen zijn vrouw, kinderen en alle andere naasten veel sterkte in de komende periode.

Ter nagedachtenis van Johan zullen we morgen voor aanvang van de wedstrijd 1 minuut stilte houden.