Tijdens de Super Saturday was één van de prijzen die gewonnen kon worden een compleet verzorgd bezoek aan een kampioenswedstrijd van Donar. Deze wedstrijd was in dit geval tegen Landstede uit Zwolle, waar Donar het ook deze competitie heel lastig tegen heeft.

De prijs werd gewonnen door Hero die zijn twee kleinzoons uitnodigde om mee te gaan. Het laat zich raden dat de twee jongens graag met opa op pad gingen.

Na eerst te hebben gegeten bij van der Valk in Zuidbroek werd er afgereisd naar Groningen. Hier werd het complete spektakel bekeken, omdat bij het basketbal natuurlijk meer te zien als alleen de wedstrijd.

Het was een gezellige avond waar Hero, Martijn en Aaron met veel plezier op terug kijken.